BMW motorverzekering

De voordeligste BMW MotorVerzekering

Als je het over een merk motor hebt, mag BMW natuurlijk niet ontbreken. BMW Motorrad is de merknaam die BMW gebruikt om de BMW motoren te produceren. Jaarlijks worden er ongeveer 100.000 BMW motoren gemaakt. Het bedrijf bouwt al meer dan 100 jaar motoren. Er rijden veel klassieke BMW motoren rond.

Heb jij een BMW en zoek je een BMW verzekering? Bereken de premie voor de motorverzekering van jouw BMW motorfiets. Klik op onderstaande button, kies de dekking die je wilt en sluit de BMW verzekering in een paar stappen af. Je ontvangt vervolgens een bevestiging in je de mail. Je kunt dan meteen gebruik maken van je BMW motor. Heb je een autoverzekering bij Unigarant? Maak dan gebruik van het bonusplan. Je ontvangt dan extra no-claim korting op je motorverzekering.

Bereken premie motor 

Heb je liever een persoonlijk advies? Je kunt ons altijd bellen of mailen, we maken graag een offerte voor je.

Welke dekking kies je voor je BMW Motorfiets:

  • WA: Schade die je toebrengt aan een ander. Dit is de verplichte aansprakelijkheidsdekking. Schade aan je eigen motorfiets is niet gedekt.

Bij beperkt en uitgebreid Casco is je helm en kleding meeverzekerd tot € 1.000,-

Naast deze dekking kun je aanvullend kiezen voor een extra vergoeding van schade aan je motorkleding en helm. Verder kun je nog ongevallen opzittenden, schadeverzekering voor opzittenden en rechtsbijstand meeverzekeren. Ook vervangend vervoer is mee te verzekeren.

Het eigen risico is standaard € 150,-. Je kunt dit bedrag afkopen of je kunt juist kiezen voor een extra eigen risico voor een lagere premie.

Informatie motorverzekering

de MotorVerzekering BMW motorverzekering