BMW verzekering

De voordeligste BMW Verzekering

Als je het over een motor hebt, mag de BMW motor natuurlijk niet ontbreken. BMW Motorrad is de merknaam die BMW gebruikt om de BMW motoren te produceren. Jaarlijks worden er ongeveer 100.000 BMW motoren gemaakt. Het bedrijf bouwt al meer dan 100 jaar motoren. Er rijden heel veel klassieke BMW motoren rond.

Heb jij een BMW en wil je deze verzekeren? Bereken de premie voor de motorverzekering van jouw BMW motorfiets. Klik op onderstaande button, kies de dekking die je wilt en sluit de BMW verzekering in een paar stappen af. Je ontvangt vervolgens een bevestiging in je de mail. Het genieten van je BMW motor kan dan zo snel mogelijk beginnen. Heb je naast deze motorverzekering ook een autoverzekering bij Unigarant? Maak dan gebruik van het bonusplan. Je ontvangt dan extra no-claim korting op je motorverzekering.

Bereken premie motor 

Heb je liever een persoonlijk advies? Je kunt ons altijd bellen of mailen, we maken graag een offerte voor je.

Welke dekking kies je voor je BMW Motorfiets:

  • WA: Schade die je toebrengt aan een ander. Dit is de verplichte aansprakelijkheidsdekking. Schade aan je eigen motorfiets is niet gedekt.

Bij beperkt en uitgebreid Casco is je helm en kleding meeverzekerd tot € 1.000,-

Naast deze dekking kun je aanvullend kiezen voor een extra vergoeding van schade aan je motorkleding en of helm. Verder kun je nog ongevallen opzittenden, schadeverzekering voor opzittenden en rechtsbijstand mee verzekeren. Ook vervangend vervoer is mee te verzekeren.

Het eigen risico is standaard € 150,-. Je kunt dit bedrag afkopen of je kunt juist kiezen voor een extra eigen risico, Dit geeft een fikse korting op de premie.

Informatie motorverzekering

de MotorVerzekering BMW verzekering