Contact

Contactgegevens Veenstra & de Jong

Welkom bij Veenstra & de Jong Assurantiën waar jouw vragen en opmerkingen belangrijk voor ons zijn. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan op verschillende manieren. Kies de optie die het beste bij jou past:

1. Telefonisch contact: Heb je liever direct persoonlijk contact? Bel ons dan op het onderstaande nummer. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen als je vragen hebt en je te voorzien van deskundig advies bij het afsluiten van de motorverzekering. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30, met uitzondering van feestdagen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Telefoonnummer : 0513 – 64 64 94.

2. Per mail: Mail ons je vraag of bericht. Wij reageren altijd snel.

info@veenstradejong.nl

3. Bezoek ons kantoor: Wil je ons in persoon ontmoeten? Kom langs op ons kantoor op onderstaand adres. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd voor je kunnen vrijmaken.

Veenstra & de Jong Assurantiën

K.R. Poststraat 9

8441 EL Heerenveen

4. Sociale Media: Volg ons op sociale media voor het laatste nieuws, updates en speciale aanbiedingen. Stuur ons ook gerust een bericht via onze sociale kanalen.

Heb je specifieke vragen over onze producten of diensten? Raadpleeg dan onze veel gestelde vragen (FAQ) pagina voor mogelijke antwoorden. We kijken ernaar uit van je te horen en je te assisteren bij wat je nodig hebt! We helpen je graag met vragen of met afsluiten van de beste motorverzekering.

5. Online Contactformulier: Vul het onderstaande contactformulier in. We streven ernaar binnen 24 uur te reageren.

Contactformulier

Voor informatie, contact of vragen vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.