Dekking

Wil je goed voorbereid en zorgeloos genieten van je motor maar wel met een goede dekking? De motorverzekering bij Veenstra & de Jong Assurantiën biedt je een betrouwbare en goede motorverzekering tegen een lage premie.

Je helm en kleding is gratis meeverzekerd bij Beperkt en volledig Casco tot € 1.000,-. Tevens kunt je de motorverzekering uitbreiden met opzittenden verzekering en rechtsbijstand.

Bereken Premie motor

Belangrijke voordelen motorverzekering :

  • Je hebt gratis hulpverlening in Nederland / Europa.
  • Helm en kleding tot € 1000,- gratis meeverzekerd bij beperkt en volledig Casco
  • Accessoires tot € 500,- gratis meeverzekerd bij beperkt en volledige Casco dekking (all risks).

Hoe wil je jouw motor verzekeren?

Standaard dekking WA
WA+
All Risk
HulpverleningX X X
Schade aan anderenX X X
Brand X X
Diefstal of vernieling X X
Schade die jezelf hebt veroorzaakt aan je motor X

Materiële schade bij anderen is tot € 2.500.000,- verzekerd. Letselschade tot € 6.100.000,-

Eigenbouw of zelfbouw motoren:

Om bij schadevergoeding discussie te voorkomen inzake het vaststellen van de waarde van de motor, moet van te voren worden aangetoond hoe verzekeringsnemer tot de opgegeven waarde is gekomen.
De voorkeur gaat uit naar een taxatierapport. De aankoopnota’s van de gebruikte onderdelen in combinatie met foto’s van het object kunnen ook ingestuurd worden.

Rijles:

Het is toegestaan om een eigen motor te gebruiken tijdens rijlessen, op voorwaarde dat er wordt voldaan aan het volgende: –

Er is alleen dekking wanneer de motor wordt gebruikt tijdens de rijlessen – De motor kan alleen WA of WA beperkt casco worden verzekerd. Volledig cascodekking en de aanvullende dekkingen ‘Ongevallenverzekering voor opzittenden’ en ‘Schadeverzekering voor opzittenden’ is niet mogelijk. – De rij-instructeur moet houder zijn van een instructeursbewijs. Er wordt tijdelijk een clausule “Rijles” geplaatst op de polis.

Overzicht dekking motor