Eendagskenteken

Bij ons is het mogelijk om een verzekering aan te vragen als je dekking nodig hebt voor één dag als je naar het RDW keuringsstation moet rijden. Dit is een gratis service die wij aanbieden voor klanten die bij ons een motorverzekering hebben of gaan aanvragen via ons kantoor of deze website. Heb je al een actieve motorverzekering? Vraag deze eendagsdekking aan bij de  verzekeraar waar je de motorverzekering hebt lopen.

Bij ons is het mogelijk om een verzekering aan te vragen voor één dag dekking, speciaal voor het geval dat je naar het RDW keuringsstation moet rijden. Dit is een gratis service die wij aanbieden voor klanten die bij ons een motorverzekering hebben of deze via ons kantoor of onze website gaan aanvragen.

Als je al een actieve motorverzekering hebt, kun je deze eendagsdekking aanvragen bij de verzekeraar waar je je motorverzekering hebt lopen.

Gratis motorverzekering voor één dag

Je kunt jouw motor verzekeren met een eendagskenteken voor slechts één dag. Indien je al een motorverzekering bij ons hebt lopen, of van plan bent deze via ons kantoor af te sluiten, is de motorverzekering voor één dag gratis. Je betaalt alleen de poliskosten van € 11,-.

Besluit je de motor achteraf te verzekeren bij een ander assurantiekantoor dan ontvang je naast € 11,- poliskosten een factuur van € 50,- voor administratiekosten.

Wanneer is een eendagskenteken nodig?

Je mag alleen op de openbare weg rijden met een gekeurd voertuig. Het RDW checkt bij de keuring of de motorfiets voldoet aan de eisen waaraan een voertuig in Nederland moet voldoen. Als je de motor moeten laten keuren bij een RDW keuringsstation en je hebt geen kenteken, bijvoorbeeld als je een motorfiets importeert uit het buitenland. In dat geval vraag je een eendagskenteken aan bij het RDW.

Je kunt de motor met een ambulance of een aanhanger naar het RDW keuringsstation brengen, maar als je zelf wilt rijden dan moet er een tijdelijk kenteken geplaatst worden. Dit kan met een eendagskenteken. Dit tijdelijk kenteken kun je alleen aanvragen wanneer je een keuringsafspraak bij de RDW maakt. Het tijdelijke kentekennummer vraag je aan op de site RDW.

Met een eendagskenteken mag je op de dag van de keuring van je woonplaats naar het RDW keuringsstation en terug rijden. Het kenteken is geldig voor één dag en is alleen geldig in Nederland.

Nog even dit

Je kunt de motor met het aangevraagde eendagskenteken verzekeren voor die ene dag. Je regelt de verzekering voor één dag bij de  verzekeraar waar je de motor ook gaat verzekeren. De motorfiets is WA verzekerd, een uitgebreidere dekking is niet mogelijk. De motorverzekering is alleen geldig op de dag van de keuring. Je kiest de kortst mogelijke route van je adres of garage naar de RDW keuring en terug. Via onderstaande button kun je de verzekering voor je eendagskenteken aanvragen.

Motor verzekeren voor één dag

Wanneer je de verzekering voor het eendagskenteken hebt aangevraagd krijg je van ons een bevestiging per mail. Nadat je motorfiets is goedgekeurd krijg je binnen enkele dagen een Nederlandse kenteken, Als het kenteken bekend is kun je de motorverzekering aanvragen en krijg je een nieuwe polis.

de MotorVerzekering Eendagskenteken