Goedkope motorverzekering

Op zoek naar een goedkope motorverzekering? Bespaar nu met onze betaalbare tarieven en uitstekende service

De goedkope motorverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën kun je hier afsluiten. Het kost je 2 minuten en dan heb je zelf de goedkoopste motorverzekering geregeld. Je berekent de premie, sluit de verzekering af en rijden maar. Gemakkelijk én je hebt meteen de beste motorverzekering.

Wat is de goedkoopste motorverzekering?

WA dekking is de goedkoopste mogelijkheid om je motor te verzekeren, als je daarbij winterstopkorting neemt dan heb je nogmaals 25% korting op de premie. Een premiekorting is natuurlijk mooi meegenomen maar je wilt niet bezuinigen op service. Bij ons kun je alles online regelen maar als je ons belt dan ben je snel aan de beurt en we helpen je meteen.

Met het online berekenen van de premie is de goedkoopste motorverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren. Kies daarna de gewenste dekking: WA, beperkt casco of volledig casco. Geen kenteken bij de hand? Ook dan kun je de goedkoopste premie berekenen. Selecteer dan het merk en type motor. Deze goedkope motorverzekering heeft extra voordelen, zoals recht op hulpverlening en verschillende kortingen.

Is jullie verzekering het allergoedkoopste?

Dat hangt af van de situatie, we gaan graag voor je aan de slag. Heb je bijvoorbeeld een zwaardere motor of ben je net begonnen met motorrijden, neem dan contact met ons op. We hebben een groot netwerk aan verzekeraars waar we de kosten vergelijken. Er zijn verschillende mogelijkheden om premie te besparen, zo heeft Unigarant het Bonusplan en heeft ASR, de No Blame No claim regeling. Is je motor al 20 jaar oud en gebruik je deze alleen voor de hobby? We kijken graag of deze in het motor oldtimertarief kan. Dit tarief is supervoordelig. We kijken graag samen met jou wat in jouw situatie het beste is. We maken graag een goed voorstel zodat jij de goedkoopste motorverzekering via Veenstra & de Jong Assurantiën kan aanvragen.

Bereken Premie Motor

Hoe worden de kosten motorverzekering berekend?

De hoogte van de premie hangt onder meer af van kenmerken van de motor, zoals het type, aantal cc en het gewicht. Verder spelen jouw persoonlijke gegevens mee, zoals leeftijd, woonplaats en aantal opgebouwde schadevrije jaren. Nadat je de kosten hebt berekend voor de motor, kun je meteen de motorverzekering aanvragen. Vervolgens krijg je een bevestiging van de aanvraag in je mail. Je kiest of je de polis en groene kaart digitaal wilt ontvangen of via de post. Je hebt 14 dagen bedenktijd. In die periode kun je kosteloos de goedkope motorverzekering annuleren.

Alles is online te regelen maar als je liever advies hebt over dekking of je wilt hulp bij het berekenen van de premie dan kun je ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag.

de MotorVerzekering Goedkope motorverzekering