Goedkope motorverzekering

De goedkope motorverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën kun je hier afsluiten. Het kost je 2 minuten en dan heb je zelf de goedkoopste motorverzekering geregeld. Je berekent de premie, sluit de verzekering af en rijden maar. Gemakkelijk én je hebt meteen de beste motorverzekering.

Bereken Premie Motor

Met het online aanvraagformulier op de MotorVerzekering is de goedkoopste motorverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren. Kies daarna de gewenste dekking: WA, beperkt casco of volledig casco. Geen kenteken bij de hand? Ook dan kun je de goedkoopste premie berekenen. Selecteer dan het merk en type motor. Naast een goedkope motorverzekering heeft deze verzekering voor je motor veel meer voordeel, zoals recht op hulpverlening en verschillende kortingen.

Waar bestaat mijn premie uit?

De hoogte van de premie hangt onder meer af van specificaties van de motor, zoals het type, aantal cc en het gewicht. Verder spelen jouw persoonlijke gegevens mee, zoals leeftijd, woonplaats en aantal opgebouwde schadevrije jaren.

Als je je motor aanmeldt, krijg je een bevestigingsmail. De polis en groene kaart worden een paar dagen later per post afgeleverd. Je hebt altijd het recht om kosteloos de goedkope motorverzekering te annuleren binnen 14 dagen als je je bedenkt.

Heb je advies nodig over de dekking of wil je hulp bij het berekenen van de premie? Je kunt ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag.

de MotorVerzekering Goedkope motorverzekering