Goedkope motorverzekering

Op zoek naar een goedkope motorverzekering? Bespaar nu met onze betaalbare tarieven en uitstekende service

De goedkope motorverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën kun je hier afsluiten. Het kost je 2 minuten en dan heb je zelf de goedkoopste motorverzekering geregeld. Je berekent de premie, sluit de verzekering af en rijden maar. Gemakkelijk én je hebt meteen de beste motorverzekering.

Wat is de goedkoopste motorverzekering?

WA dekking is de goedkoopste mogelijkheid om je motor te verzekeren, als je daarbij winterstopkorting neemt dan heb je nogmaals 25% korting op de premie. Een premiekorting is natuurlijk mooi meegenomen maar je wilt niet bezuinigen op service. Bij ons kun je alles online regelen maar als je ons belt dan ben je snel aan de beurt en we helpen je meteen.

Met het online berekenen van de premie is de goedkoopste motorverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en het aantal schadevrije jaren. Kies daarna de gewenste dekking: WA, beperkt casco of volledig casco. Geen kenteken bij de hand? Ook dan kun je de goedkoopste premie berekenen. Selecteer dan het merk en type motor. Deze goedkope motorverzekering heeft extra voordelen, zoals recht op hulpverlening en verschillende kortingen.

Is onze motorverzekering het aller voordeligste?

Dat hangt volledig af van jouw persoonlijke situatie, en we staan klaar om jouw specifieke behoeften te onderzoeken. Of je nu een krachtige motor bezit of net begint met motorrijden, wij zijn hier om je te helpen. Ons uitgebreide netwerk van verzekeraars stelt ons in staat om kosten van motorverzekeringen te vergelijken en de meest geschikte optie voor jou te vinden. Diverse bespaarmogelijkheden zijn beschikbaar, zoals het Bonusplan van Unigarant en de No Blame No Claim regeling van ASR.

Als jouw motor al twee decennia oud is en je deze uitsluitend voor hobbydoeleinden gebruikt, kan jouw motor in aanmerking komen voor het voordelige oldtimertarief. Wij werken nauw met jou samen om de meest geschikte oplossing te vinden voor jouw unieke situatie. Ons doel is om jou een aantrekkelijk voorstel te doen, zodat je de meest voordelige motorverzekering kunt afsluiten via Veenstra & de Jong Assurantiën. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Bereken Premie Motor

Hoe worden de kosten motorverzekering berekend?

De hoogte van de premie hangt onder meer af van kenmerken van de motor, zoals het type, aantal cc en het gewicht. Verder spelen jouw persoonlijke gegevens mee, zoals leeftijd, woonplaats en aantal opgebouwde schadevrije jaren. Nadat je de kosten hebt berekend voor de motor, kun je meteen de motorverzekering aanvragen. Vervolgens krijg je een bevestiging van de aanvraag in je mail. Je kiest of je de polis en groene kaart digitaal wilt ontvangen of via de post. Je hebt 14 dagen bedenktijd. In die periode kun je kosteloos de goedkope motorverzekering annuleren.

Alles is online te regelen maar als je liever advies hebt over dekking of je wilt hulp bij het berekenen van de premie dan kun je ons altijd bellen of mailen. We helpen je graag.

de MotorVerzekering Goedkope motorverzekering