Harley verzekeren

Een standaard motorrijder bestaat niet, dit geldt zeker voor de Harley Davidson rijder. Een goede motorverzekering is dan nog belangrijker. Zoek je een voordelige motorverzekering voor je Harley Davidson? Bereken de premie hieronder.

Harley rijders zie je altijd rijden met een grote glimlach op de weg. Stress en moeilijk doen in het verkeer zie je niet bij een Harley liefhebber. Van files hebben ze geen last en als je een Harley rijder in je linker spiegel dichterbij ziet komen, kun je als automobilist maar één ding en dat is kijken. Meestal blinkt een Harley aan alle kanten als de zon schijnt door al het aangebrachte chroom of het voertuig valt op door de aparte vorm, het hoge stuur of de brede zit.

Harley Davidson verzekeren

Zo relaxed een motorrijder op een Harley zit zo is het regelen van een Harley verzekering ook. Een Harley Davidson verzekeren is zo geregeld. Als je kiest voor beperkt Casco of volledig Casco dan is je helm en kleding gratis meeverzekerd voor maximaal € 1000,-. De accessoires zijn tot maximaal 500,- meeverzekerd. Natuurlijk kun je dit uitbreiden naar hogere verzekerde bedragen, zie aanvullende dekkingen.

Premie Harley Davidson

Motorverzekering Veenstra en de JOng

Bereken je premie voor je Harley in een paar stappen. Kies de dekking en klik op akkoord. Het verzekeren van je Harley is meteen geregeld. In de meeste gevallen heb je gelijk dekking. Je kunt de motorverzekering zelf regelen, wil je advies of heb je vragen dan zitten wij voor je klaar.

Is je Harley ouder dan 20 jaar oud? Dan kies je voor de oldtimer motorverzekering:

Premie oldtimer motor

de MotorVerzekering Harley verzekeren