Harley verzekeren

Harley Davidson, meer dan een motor, een levensstijl!

Een Harley Davidson is meer dan een motor, het is een statement. Het is een symbool van avontuur, rebellie en broederschap. En net als jijzelf, is je Harley uniek. Of je nu kiest voor een klassieke chopper of een moderne touringbike, je Harley is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Maar met een unieke motor, komt ook de verantwoordelijkheid om deze goed te verzekeren. Want zeg nou zelf, wat zou er gebeuren als je kostbare Harley schade oploopt door een ongeluk of diefstal? De gedachte alleen al is onverteerbaar.

Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken. Met onze voordelige Harley Davidson verzekering ben je verzekerd van de beste bescherming tegen onverwachte tegenslagen.

Harley Davidson verzekeren

Zo relaxed een motorrijder op een Harley zit zo is het regelen van een Harley verzekering ook. Een Harley Davidson verzekeren is snel geregeld. Als je kiest voor beperkt Casco of volledig Casco dan is je helm en kleding gratis meeverzekerd voor maximaal € 1000,-. De accessoires zijn tot een bedrag van maximaal € 500,- meeverzekerd. Deze bedragen kun je uitbreiden, zie voor meer informatie op aanvullende dekkingen.

Premie Harley Davidson

Motorverzekering Veenstra en de JOng

Het regelen van je Harley Davidson verzekering is zo eenvoudig als 1, 2, 3:

  1. Bereken hierboven je premie in een paar stappen.
  2. Kies de dekking die het beste bij je past.
  3. Sluit je verzekering online af of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Is je Harley ouder dan 20 jaar oud? Dan kies je voor onze voordelige oldtimer motorverzekering:

 Premie oldtimer Harley

de MotorVerzekering Harley verzekeren