Harley Davidson verzekeren

Een standaard motorrijder bestaat niet, dit geldt zeker voor de Harley Davidson rijder. Jouw mooie motor verdient een motorverzekering op maat. Wil jij je Harley Davidson verzekeren? lees dan verder.

Een Harley Davidson verzekeren is zo geregeld. Begin meteen met maximale no-claim. Onze ervaring is dat de Harley rijder voldoende schadevrije jaren heeft opgebouwd met een vorige motorverzekering of met je dagelijkse auto. Je mag namelijk de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd met een ander voertuig ook gebruiken voor je Harley Davidson verzekering, dit vinden wij wel zo eerlijk. Je kunt daarnaast gebruik maken van de gratis pechhulp in heel Europa. Je kunt dus ongestoord genieten van je Harley waar je ook bent.

Premie Harley Davidson

Bereken je premie voor je Harley in een paar stappen, verbaasd over de premie? De premie voor de Harley Davidson verzekering klopt echt! Kies de dekking en klik op akkoord. Het verzekeren van je Harley Davidson is meteen geregeld. In de meeste gevallen heb je gelijk dekking. Je kunt de motorverzekering zelf regelen, wil je toch advies of heb je vragen dan zitten wij voor je klaar.