Honda Fireblade

Passie voor Snelheid: Verzeker je Honda Fireblade

Ben je de trotse eigenaar van een Honda Fireblade? Dan weet je dat deze motorfiets synoniem staat voor snelheid, kracht en precisie. Sinds de introductie in 1992 heeft de Fireblade de harten van motorliefhebbers veroverd en blijft het een icoon in de sportmotorwereld.

Verzekering op maat voor jouw Fireblade

Bij De Motor Verzekering begrijpen we dat een standaardverzekering niet volstaat voor een machine als de Fireblade. Daarom bieden we verzekeringen die net zo uniek zijn als jouw motor. Of je nu een CBR900RR of een CBR1000RR rijdt, wij zorgen voor een polis die past bij jouw rijstijl en behoeften.

Klaar voor de start? Verzeker je Fireblade vandaag!

Bereken premie 
Neem contact op met onze specialisten en ontdek hoe je jouw passie voor snelheid kunt combineren met de zekerheid van een goede verzekering. Bereken de premie of bel ons direct. Jouw Honda Fireblade verdient het beste, en dat is precies wat wij bieden.

Andere benadering

1992 staat vooral bekend om de periode waarin de meeste concurrenten van Honda bezig waren met de productie van veelal grote en zware sportmotoren. Zowel Suzuki, Kawasaki en Yamaha waren aan de gang met supersnelle high tech motoren. Echter ging Honda juist aan de gang met een andere manier van opbouw van de motor. Het motorblok en frame werd tegelijk ontwikkeld tot een perfect geheel. Hierdoor ontstond een eenvoudig maar compactere motor.

Populaire sportmotor

De Honda Fireblade is altijd een goed verkochte sportmotor geweest vanwege zijn reputatie als betrouwbare en probleemloze machine. Echter, de Fireblade staat ook bekend als een uitdagende motor, wat niet voor iedereen is weggelegd. Hoewel comfortabel in zit en gemakkelijk te berijden, schuilt hierin ook een potentieel gevaar. De Honda CBR1000RR wordt over het algemeen beschouwd als meer geschikt voor ervaren rijders.

Als je overweegt een tweedehands Honda Fireblade aan te schaffen, is het essentieel om de motor grondig te controleren op eventuele schade. Onervaren rijders kunnen zich gemakkelijk laten verleiden door de hoge snelheden die deze motor kan halen, wat heeft geleid tot verschillende ongelukken met dit specifieke model van Honda. Desondanks wordt de Honda Fireblade nog steeds geproduceerd en het laatste model is de CBR 1000 RR-R.

Honda Fireblade verzekeren

Wij hebben diverse verzekeringsmogelijkheden afhankelijk van de leeftijd van de motor.

Oldtimer motor (voor bouwjaar 2004)

  • Lage premie vanaf € 36,-
  • Incl. hulpverlening ANWB
  • Vaste premie, er worden geen schadevrije jaren in gebruik genomen.

Motorverzekering, na bouwjaar 2004

  • Recht op verschillende kortingen, zoals winterstop
  • No-claimkorting tot maar liefst 80%
  • Incl. hulpverlening ANWB Alarmcentrale
  • Bonusplan tweede voertuig

Via onze website kun je gemakkelijk de premie berekenen. Wil je eerst meer informatie over onze motorverzekering? Aarzel niet, mail of bel ons! Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt graag.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de MotorVerzekering Honda Fireblade