Honda verzekering

Honda motoren

Honda produceert vanaf 1955 al motorfietsen, de piek lag in 1982, toen rolden er bijna 3 miljoen motoren van de band. Vanaf de jaren ’60 verkocht Honda veel motorfietsen vooral in Amerika. In de jaren ’70 wist Honda zelfs de Britse motormerken in te halen. Dit kwam vooral door de sterke marketing van Honda. De teller staat in 2020 op 400 miljoen geproduceerde Honda motoren.

Honda CB 750

De CB 750 is gemaakt tussen 1969 en 1978. Deze motor was de eerste snelle motor die betrouwbaar was. Als je het gas opendraaide kon je een maximum snelheid behalen van 180 km per uur. De Honda CB 750 was ook een betaalbare motor. Nu nog steeds zijn er onderdelen te koop, wat maakt dat er nog heel wat klassieke Honda 750 rondtoeren. De modellen K2 en K3 waren het populairste en werden vaak in de gele kleur geleverd.

De voordeligste Honda Verzekering voor motoren

Online jouw Honda motor verzekeren? Het is goed om elke 3 jaar je motorverzekering te vergelijken. Bereken de premie voor de motorverzekering van jouw Honda motorfiets. Berekenen van de premie is zo klaar, klik op onderstaande button en selecteer de goedkoopste aanbieder voor jouw Honda verzekering.

Bereken premie 

daarnaast kun je nog kiezen voor aanvullende motordekkingen zoals kleding en helm extra verzekeren tegen beschadiging, opzittenden verzekering en rechtsbijstand.

Verzekeringskaart motorverzekering

de MotorVerzekering Honda verzekering