Kosten MotorVerzekering

Als je online een motorverzekering afsluit dan wil je een goedkope motorverzekering. Als je het zelf regelt zijn de kosten laag. Ook als je ons belt voor advies hoef je hiervoor niets extra’s te betalen. Wij hebben een goede motorverzekering geselecteerd met een aantrekkelijke premie. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog is.

Je kunt gemakkelijk met een paar muisklikken de premie voor de motorverzekering berekenen. Kies daarna de dekking die je wilt en de eventuele uitbreidingen. Je betaalt alleen voor de dekkingen die jij nodig vindt. Je kunt via de premieberekening ook direct de verzekering afsluiten. Natuurlijk staan wij voor je klaar, heb je vragen of lukt het niet met de online premieberekening, bel dan even met ons kantoor. Wij helpen graag!

Bereken kosten motor

Online of per telefoon

Wil je de kosten motorverzekering snel weten dan kun je ons ook bellen. Je kunt de motor telefonisch aanmelden. Dit is vooral handig als je net de motor hebt gekocht en naar huis wilt rijden. We vragen je een paar dingen, zoals het kenteken van de motor en de meldcode. Telefonisch kunnen we je motor vervolgens in voorlopige dekking nemen. Je krijgt vervolgens een mail met informatie. Als je thuis bent kun je de motorverzekering definitief maken.

Een extra service die wij bieden is dat we ook op zaterdag voor je klaar zitten. Als je op zaterdag een motor koopt bel ons. Je regelt meteen de motorverzekering en je kunt meteen de weg op. Je motor telefonisch op zaterdag verzekeren kan tot 16:00, daarna kun je wel online een aanvraag doen. Ons kantoor is op zaterdag bereikbaar tot 16:00 middags, door de week zijn we tot 17:30 open.

de MotorVerzekering Kosten MotorVerzekering