Motor verzekeren op zaterdag

Wil je op zaterdag je motor verzekeren?

Bij de motorverzekering van Veenstra & de Jong Assurantiën is het mogelijk

Bij het kopen van een motor in het weekend wil je natuurlijk zo snel mogelijk kunnen genieten van je nieuwe aanwinst. Geen zorgen, bij Veenstra & de Jong Assurantiën kun je de motorverzekering online aanvragen. Je kunt op zaterdag je motor verzekeren op een snelle en eenvoudige manier.

Volg gewoon deze stappen:

Premie motor

  1. Bereken de premie: Gebruik onze online tool om de premie voor je motorverzekering te berekenen. Hiervoor heb je enkele gegevens nodig, zoals het kenteken van de motor, de meldcode, de dagwaarde en het gewicht.
  2. Sluit de verzekering direct af: Zodra je de premie hebt berekend en de gewenste dekking hebt gekozen, kun je de motorverzekering direct online afsluiten. Je krijgt vervolgens een mail over je motorverzekering.

Belangrijk: Het is absoluut niet toegestaan om te gaan rijden voordat je definitieve dekking hebt ontvangen van de verzekeraar. Zorg er altijd voor dat je een dekkingsbevestiging hebt ontvangen. Bij Veenstra & de Jong Assurantiën sturen we je een bevestigingsmail als de aanvraag van de motorverzekering is geaccepteerd door de verzekeraar, zodat je kunt aantonen dat je motor verzekerd is. Krijg je geen bericht neem dan tijdens werkdagen contact met ons op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de MotorVerzekering Motor verzekeren op zaterdag