Motor verzekeren op zaterdag

Je hebt op zaterdag een motor gekocht en je wilt meteen rijden. Je motor verzekeren op zaterdag, dat kan bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Ons kantoor is op zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 16:00. Als je in het weekend een motor koopt wil je ook meteen gaan rijden met de motor. Veenstra & de Jong regelt dit graag voor je. Je motor verzekeren op zaterdag doe je zo; Je kunt ons bellen of online de premie berekenen en de motorverzekering direct afsluiten. Een van de voordelen is dat je motor meteen verzekerd is je kunt dus meteen van je nieuwe motor genieten.

Hoe verzeker ik mijn motor in het weekend?

Premie motor

Je moet er toch niet aan denken dat je net een motor heb gekocht en dat je moet wachten totdat het maandag is. Om op zaterdag of zondag je motor te verzekeren bereken je eerst de premie. Om online de premie van motorverzekeringen te vergelijken heb je de volgende gegevens nodig:

  • kenteken motor;
  • meldcode;
  • dagwaarde;
  • gewicht.

Weet je al welke dekking je wilt dan kun je de motorverzekering binnen enkele minuten regelen. Heb je advies nodig of heb je vragen dan is het beter om ons kantoor te bellen. Je krijgt meteen een medewerker aan de lijn die je kan helpen met de verzekering.

Let op: Het is absoluut niet toegestaan dat je gaat rijden met de motor voordat je dekking hebt toegezegd van een verzekeraar. Vraag altijd even om een dekkingsbevestiging. Wij sturen je altijd een mailtje zodat je ook kunt laten zien dat je motor is verzekerd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de MotorVerzekering Motor verzekeren op zaterdag