Motor verzekeren

Motor Verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Je hebt misschien je motor al verzekerd via deze website, maar wist je dat je bij Veenstra & de Jong Assurantiën veel meer hebt dan alleen een verzekering? Achter deze digitale schermen staat een toegewijd team voor je klaar. Wij zijn jouw vertrouwde tussenpersoon, klaar om jouw belangen te behartigen. Zodra je jouw motor bij ons verzekert, voorzien we jou van de beste service. Ons doel is om jou de laagste premie te bieden, samen met de meest gunstige voorwaarden. En als je ooit met schade te maken krijgt, staan we paraat om je te begeleiden en te ondersteunen.

Op deze website vind je veel informatie die je zal helpen om weloverwogen beslissingen te nemen bij het verzekeren van je motor, op een manier die het beste bij jou past. Onze kennisbank bevat uitgebreide uitleg, en als je nog vragen hebt, neem dan gerust een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Premie Berekenen voor je Motor

Keuze uit 3 Basisdekkingen

Laten we eens kijken naar de 3 basisdekkingen waaruit je kunt kiezen. We begrijpen dat dit een belangrijke beslissing is, daarom staan we altijd klaar om je te adviseren, of het nu gaat om dekking, premies, schade, of iets anders. Je kunt ons altijd bellen, mailen of een bericht sturen.

 1. WA (Wettelijke Aansprakelijkheid): Deze dekking vergoedt alleen schade die je aan anderen of aan andermans eigendommen toebrengt. Houd er rekening mee dat deze verzekering verplicht is.
 2. WA + Beperkt Casco: Met deze dekking krijg je niet alleen schade aan anderen vergoed, maar ook schade aan je eigen motor, zoals brand, storm en diefstal.
 3. WA + Allrisk (Volledig Casco): Dit is de meest uitgebreide dekking, inclusief aansprakelijkheid. Het vergoedt vrijwel alle schade aan je eigen motor, inclusief aanrijdingen, omvallen en slippen.

Vergeet niet om naar aanvullende dekkingen te kijken, zoals opzittenden– en rechtsbijstanddekking.

Waarom je motor verzekeren bij Veenstra & de Jong?

Er zijn 8 redenen om je motorverzekering bij ons af te sluiten:

 • 4 Schadevrije jaren: Als je minimaal 4 schadevrije jaren hebt opgebouwd met je auto, mag je deze korting ook toepassen op je motorverzekering.
 • Aankoopwaarde garantie: Bij tweedehands motoren kun je ervoor kiezen om je motor 3 jaar lang tegen aankoopwaarde te verzekeren.
 • Winterstopkorting: Kies je voor winterstop, dan ontvang je extra korting op je premie.
 • Snelle schadeafhandeling: We begrijpen dat tijd superbelangrijk is. Daarom zorgen we voor een vlotte afhandeling van schadeclaims.
 • Onafhankelijk advies: Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden alleen de beste motorverzekeringen aan onze klanten. Naast onze online service staan we ook telefonisch voor je klaar voor vrijblijvend advies.
 • Voor diverse motoren de beste deal: Of je een Quad, een Trike of een motorscooter hebt, we hebben altijd de juiste motorverzekering voor jou.
 • Diverse aanbieders: Wij brengen de motorverzekering onder bij de verzekeraar die in jouw situatie het beste is. Qua premie maar ook de snelheid van schadeafwikkeling vinden wij belangrijk. En bevalt het niet, we kunnen altijd snel schakelen. Verzekeraars waar we mee samenwerken zijn o.a. ASR, Unigarant en Klaverblad.
 • Voor elk merk onze grootste aandacht: Piaggio MP3Harley HondaBMW en Suzuki.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën zijn we er trots op om meer te zijn dan alleen een verzekeraar. We zijn jouw partner in het beschermen van je dierbare motor en eventueel ook andere verzekeringen. Verzekeringen kunnen complex zijn, maar met ons als je tussenpersoon, hoef je je nergens zorgen over te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het verzekeren van je motor op de best mogelijke manier.

 

de MotorVerzekering Motor verzekeren