Motorscooter verzekeren

Voordelig je motorscooter verzekeren

Nooit meer in de file staan of zoeken naar een parkeerplek met je motorscooter. Voor wie in de stad woont of werkt, is dit vervoersmiddel een ware uitkomst. En het mooiste? Je kunt gewoon de snelweg op! Maar natuurlijk wil je wel zorgeloos rijden. Daarom bieden wij een voordelige motorscooterverzekering voor echte motorliefhebbers. Geen gedoe, gewoon snel en gemakkelijk online af te sluiten wanneer het jou uitkomt. Bereken eenvoudig de premie, vul je gegevens in en klaar ben je. Vraag vandaag nog jouw unieke motorverzekering aan!

Premie Motorscooter

Voordelen van een motorscooter

Motorscooters zijn niet alleen handig, maar ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Met een lagere aanschafwaarde en zuiniger brandstofverbruik dan de gemiddelde motor, geniet je van extra besparingen. Bovendien bieden motorscooters vaak meer bergruimte, waardoor je zelfs gemakkelijk een kleine boodschap kunt doen.

Wat heb je nodig?

Voor het verzekeren van een motorscooter is een motorrijbewijs vereist. Een uitzondering hierop zijn driewielers zoals de Piaggio MP3, Gilera Fuoco en de Can-Am Spyder. Ook voor driewielers vraag je een motorverzekering aan. Technisch gezien zijn dit auto’s omdat deze motoren meer dan 2 wielen hebben. Voor een driewieler heb je dus een autorijbewijs nodig.

Hoe werkt het?

Je kunt eenvoudig zelf je motorscooter verzekeren via onze website, maar we staan ook telefonisch voor je klaar om je te helpen. Na het invullen van enkele gegevens, zoals kenteken, geboortedatum en aantal schadevrije jaren, kies je de gewenste dekking: WA, beperkt casco of volledig casco. Geen kenteken bij de hand? Geen probleem. Vul dan simpelweg het merk en type motor in voor een snelle premieberekening.

Wat bepaalt de premie?

De hoogte van de premie hangt af van verschillende factoren, waaronder specificaties van de berijder en de motor, zoals het type, aantal cc en gewicht van de motor, jouw leeftijd, woonplaats en aantal opgebouwde schadevrije jaren. Als je ook een autoverzekering bij ons hebt lopen, kun je zelfs extra no-claim korting op je motorscooterverzekering krijgen, tot wel 80%!

Als je de motorscooter verzekert dan krijg je meteen een bevestiging in je mailbox. Je hebt altijd het recht om kosteloos de motorverzekering te annuleren binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden.

Wil je persoonlijk advies of hulp bij het aanvragen van de Motorscooter verzekering? Neem gerust contact met ons op tijdens kantooruren of stuur een e-mail.

Overzicht Scooterverzekering

Heb je een bromfiets scooter, bereken dan hieronder de premie:

Premie bromfiets scooter

de MotorVerzekering Motorscooter verzekeren