Motorscooter verzekeren

Voordelig je motorscooter verzekeren

Een motorscooter is een ideaal vervoersmiddel om naar school of werk te gaan.  Vooral in de stad is een motorscooter fantastisch, geen last van files of moeite om een parkeerplaats te vinden. Wat ook fijn is dat je met een motorscooter gewoon de snelweg op kan.

Een goede en goedkope motorscooter verzekering voor echte motorrijders. Je motorscooter verzekeren kun je doen op deze website wanneer het jou uitkomt. Bereken de premie, vul je gegevens in en klaar ben je. Vraag de unieke motorverzekering aan voor motorrijders.

Premie Motorscooter

Motorscooters zijn gemiddeld iets goedkoper dan de gemiddelde motor. De aanschafwaarde is vaak lager en een motorscooter is zuiniger, Wat een bijkomend voordeel is, is dat een motorscooter beschikt over veel meer bergruimte. Je kunt dus ook gemakkelijk een kleine boodschap doen met de motorscooter.

Voor het verzekeren van een motorscooter moet je een motorrijbewijs hebben gehaald. Een uitzondering hierop zijn driewielers zoals de Piaggio MP3, Gilera Fuoco en de Can-Am Spyder. Ook voor de driewielers vraag je een motorverzekering aan. Technisch gezien zijn dit auto’s omdat deze motoren meer dan 2 wielen hebben. Voor een driewieler moet je dus in het bezit zijn van een autorijbewijs.

Je kunt zelf je motor scooter verzekeren maar je kunt ons ook bellen. We regelen het graag voor je. Zo is de goedkoopste motor scooter verzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en aantal schadevrije jaren. Kies daarna de gewenste dekking: WA, beperkt casco of volledig Casco. Geen kenteken bij de hand? Ook dan kun je de goedkoopste premie berekenen. Selecteer dan het merk en type motor of bromfiets.

Waar betaal ik voor?

De hoogte van de premie hangt onder meer af van specificaties van de berijder én de motor, zoals het type, aantal cc en het gewicht van de motor, jouw leeftijd, woonplaats en aantal opgebouwde schadevrije jaren. Heb je ook een autoverzekering lopen dan kun je extra no-claim op je motor krijgen. Heb je een autoverzekering bij Unigarant ondergebracht, dan kan je no-claim oplopen tot 80% korting op je scooterverzekering.

Als je de motorscooter verzekert dan krijg je meteen een bevestiging in je mailbox. Je hebt altijd het recht om kosteloos de motorverzekering te annuleren binnen 14 dagen. Je hoeft daarbij geen reden op te geven waarop je wilt opzeggen.

Wil je een medewerker aan de lijn hebben voor vragen of je te helpen met het aanvragen van de MotorscooterVerzekering? Je kunt ons bellen tijdens kantooruren of stuur een mailtje.

Overzicht Scooterverzekering

Heb je een bromfiets scooter, bereken dan hieronder je premie:

Premie bromfiets scooter

de MotorVerzekering Motorscooter verzekeren