Motorverzekering Klaverblad

Met de motorverzekering Klaverblad is je motor gewoon goed verzekerd. Dat zeggen ze bij Klaverblad maar is de motorverzekering van Klaverblad ook de voordeligste?

Bereken Premie Klaverblad

Ons kantoor vergelijkt continue de premies van verschillende verzekeraars en steeds vaker komt Klaverblad als goedkoopste motorverzekering uit de bus.

Motorverzekering Klaverblad in vergelijking met andere verzekeraars:

Kenmerken motorverzekering Klaverblad

  • Lage basispremie, ook voor beginnende bestuurders;
  • Hoge no-claim korting;
  • Vrijheid in keuze van reparateur;
  • Standaard een laag eigen risico van € 100,- ;
  • Geen polis of andere administratiekosten;
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd, niet tevreden geld terug!

Er is keuze uit drie dekkingen: WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA + beperkt casco en WA + volledig casco. De maximale uitkering bij letsel en overlijden is € 6.070.000,- en het verzekerd bedrag bij schade aan je spullen is maximaal € 2.500.000,-. Dit geld voor alle dekkingen.

Dekking motorverzekering

WAWA + beperkt cascoWA + volledig casco
  
Schade aan een anderx
Brand of ontploffingxx
Diefstal of inbraakxx
Storm of hagelxx
Eigen schuld schadex
Nieuwwaarde regelingx

Aanvullende verzekeringen

Je kunt de motorverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering voor opzittenden en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand.  

Ongevallenverzekering voor opzittenden

In het geval dat jij of iemand anders op de motor invalide wordt of overlijdt door een verkeersongeluk, dan keert Klaverblad een bedrag uit. Bij blijvende invaliditeit is dit maximaal € 5.000,- en bij overlijden is dit € 2.500,-. 

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

Als je rechtsbijstand meeverzekerd hebt dan heb je recht op rechtshulp om verkeersschade te verhalen op degene die dit heeft veroorzaakt. Verder helpt de jurist als je voor de rechter moet komen of als de politie jouw rijbewijs of motor in beslag neemt.

De conclusie is dat de motorzekering Klaverblad een goede verzekering is, in de meeste gevallen is de premie gunstig. Wil je zeker weten of je de beste verzekering voor je motor hebt, vraag ons dan om een offerte.

De kenmerken van deze motorverzekering kun je in één opslag zien op onderstaande verzekeringskaarten:

de MotorVerzekering Motorverzekering Klaverblad