Motorverzekering London

Voordelen motorverzekering London

✓   Een scherpe premie
✓   10% korting bij een winterstop
✓   Tot 75% no-claimkorting

Bereken Premie London

Aantrekkelijke kortingen

De motorverzekering van London kent een aantrekkelijke kortingsregeling. Je krijgt 10% korting op de WA-premie als je minder dan 8.000 kilometer per jaar rijdt. Bovendien krijgt je 10% premiekorting als je van 15 december tot 1 maart niet rijdt op de motor (winterstop). Als er ook een autoverzekering of motor bij London Verzekeringen wordt afgesloten kan het aantal schadevrije jaren dat op de autoverzekering is opgebouwd ook voor de motorverzekering van kracht worden. Er mag geen malusregistratie zijn.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De WA verzekering biedt dekking voor schade aan derden tot een maximum van € 2.500.000 voor materiële schade en € 5.000.000 voor letselschade per gebeurtenis. De premie is onder andere afhakelijk van de cilinderinhoud van de motor.

WA beperkt Casco

WA, aangevuld met een dekking tegen brand, diefstal, storm en transportschade. Je heeft een eigen risico van € 113. De premie is onder andere afhankelijk van de dagwaarde. Ook kleding en helm zijn mee te verzekeren. Voor motoren met een waarde vanaf € 8.500 dient de motor voorzien te zijn van een extra goedgekeurd ART slot klasse 4; daarboven kunnen andere aanvullende eisen worden gesteld. Er is standaard één jaar aankoopprijsgarantie.

WA volledig Casco

Alles wat is gedekt onder WA beperkt Casco, met daarbij een dekking tegen elk van buiten komend onheil, waaronder aanrijdingsschade. Het eigen risico bedraagt ook hier € 113 maar dat kan tegen een kleine premietoeslag worden afgekocht. De oorspronkelijke catalogusprijs van de motor, inclusief speciale voorzieningen vormt de basis voor de premie. Motoren met een waarde vanaf € 12.500 dienen voorzien te zijn van een extra goedgekeurd ART klasse 4 slot; daarboven kunnen andere aanvullende eisen worden gesteld. Kijk op de website van Stichting ART voor een overzicht van de goedgekeurde sloten.

Aanvullende verzekeringen

Eventueel kun je de motorverzekering van London Verzekeringen uitbreiden met een opzittenden verzekering, een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een vervangend vervoerverzekering tegen bijzonder aantrekkelijke premies.