Motorverzekering Vergelijken

Bespaar geld door je motorverzekering te vergelijken

Ben je in het bezit van een motor en wil je niet lang zoeken naar de juiste en goedkoopste motorverzekering? Heb je al een paar jaar een motorverzekering lopen? Dan is het verstandig om naar je motorverzekering te kijken. Een motorverzekering vergelijken doe je om de twee á drie jaar jaar. Je checkt dan meteen of je nog de juiste dekking hebt en of je niet teveel premie betaalt. Overstappen kan zeker besparingen opleveren.

Welke motorverzekering is het voordeligste?

Het hangt af van het type motor en welke dekking nodig is. Hieronder zie je een vergelijk van een Harley Davidson uit 2016. De motor rijdt maximaal 7000 kilometers per jaar en de verzekeringnemer heeft 8 schadevrije jaren:

WA dekking

motorverzekering vergelijken WA dekking

WA + Casco dekking

motorverzekering vergelijken Casco dekking

Het hangt dus met name af welke motor dat je hebt. Probeer het zelf, hieronder kun je jouw motorverzekering vergelijken. Binnen één minuut zie je welke maatschappij het voordeligste is en het beste bij jouw motor past. Wij willen dit ook graag voor je doen. Kost niks en als je ons belt dan weet je meteen wat de totale kosten zijn van je verzekering. Als je wilt dan is je motor meteen verzekerd.

Motor < 20 jaar        Motor > 20 jaar

Selecteer “Motor ouder dan 20 jaar” als je de motor alleen hobbymatig gebruikt. Dit is een voordelige oldtimer motor tarief. 

Verzekeraars motorverzekeringen

ASR motorverzekering Unigarant motorverzekering    Klaverblad motorverzekering

Dekking motorverzekering:

> Bij de MotorVerzekering.nl vergelijk je de beste motorverzekeringen

> Zelf je motorverzekering samenstellen
Aanvullend kun je nog een aantal dekkingen meeverzekeren. Rechtsbijstand, schade opzittenden, ongevallen opzittenden of pechhulp kun je toevoegen aan je motorverzekering bij het aanvragen van de verzekering.

> Korting

  • 10% korting op je premie als je de motor van 15 december tot 1 maart niet gebruikt
  • 10% korting als je minder dan 5.000 km rijdt per jaar
de MotorVerzekering Motorverzekering Vergelijken