Oldtimer motor verzekeren

Is je motor ouder dan 20 jaar? Premie vanaf €42 per jaar ↓ 

Premie oldtimer motor

Voordelen motor als oldtimer verzekeren:

  • 10% extra korting als je minder dan 5.000 km per jaar rijdt
  • Schadevergoeding volledige verzekerde waarde van de motor
  • 24/7 recht op hulpverlening door de ANWB

Heerlijk rondtoeren op een klassieke motor, geef een gevoel van vrijheid.

Deze oldtimer motor verzekering biedt hetzelfde gevoel van vrijheid. Je regelt deze verzekering zonder dat het je veel tijd kost. Heb je een motor ouder dan 20 jaar oud en je gebruikt de motor voor je plezier in je vrije tijd? Vraag dan de oldtimer motor verzekering op deze website aan. Je oldtimer motor verzekeren kan online. Regel je de verzekering liever met een medewerker? Bel ons, we helpen je graag met de beste oldtimer motorverzekering.

Heb je de motor al verzekerd bij een andere verzekeraar? Je kunt de verzekering bij ons aanvragen, we helpen je graag met overstappen.

Basisdekking

Je kunt kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid (WA dekking) WA dekking is de basisdekking van de van de meeste vervoersverzekeringen: De WA dekking is verplicht voor alle verkeersdeelnemers en zo weet je altijd dat schade veroorzaakt door een medeweggebruiker of jezelf is gedekt.

Óf WA + Volledig Casco. Bij volledig Casco dekking wordt een motor tegen nieuwwaarde verzekerd. Bij een oldtimer motor wordt de motor tegen taxatiewaarde verzekerd. Je belt een taxateur en maak een afspraak. Deze taxateur maakt vervolgens een taxatierapport op, die hij naar je toestuurt. Vraag ook altijd om een rapport via mail, die kun je dan gemakkelijk aan ons doorsturen. Bij totaal verlies of diefstal van de motor wordt de waarde die beschreven staat in het rapport, uitgekeerd. Voor de juiste verzekerde waarde moet de motor elke 3 jaar opnieuw getaxeerd worden door een erkende taxateur.

Kenmerken Oldtimer Motorverzekering

De premie is lekker laag. Je hebt al een WA dekking vanaf € 42,- per jaar inclusief assurantiebelasting. Bij WA dekking is er geen eigen risico. Heb je motor verzekerd voor WA + Casco en heb je schade aan je eigen motor dan is het eigen risico € 135,-. Er worden geen schadevrije jaren in gebruik genomen. Dat betekent een vaste prijs voor je oldtimer verzekering, ook na schade.

Naast de standaard dekking kun je aanvullend kiezen voor schadeverzekerden opzittenden en rechtsbijstand.

Verzekeringskaart oldtimer motor

de MotorVerzekering Oldtimer motor verzekeren