Oldtimer motor verzekeren

Oldtimer MotorVerzekering – rijd met vrijheid en zekerheid

Voor motoren ouder dan 20 jaar. Premie vanaf €42 per jaar ↓ 

Oldtimer Motor Premie

Voordelen motor als oldtimer verzekeren:

  • 10% extra korting als je minder dan 5.000 km per jaar rijdt
  • Schadevergoeding voor de volledige verzekerde waarde van je motor
  • 24/7 recht op hulpverlening door de ANWB

Heerlijk toeren met een klassieke motor is ware vrijheid

Rijdend op een klassieke motor, voel je de ware vrijheid. Onze oldtimer motorverzekering biedt datzelfde gevoel van vrijheid, met het gemak van een snelle online regeling. Heb je een motor ouder dan 20 jaar en geniet je ervan in je vrije tijd? Vraag dan eenvoudig de oldtimer motorverzekering aan via onze website. Wil je liever persoonlijke assistentie? Bel ons gerust, we staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oldtimer motorverzekering.

Heb je de motor al verzekerd bij een andere verzekeraar? Je kunt de verzekering bij ons aanvragen, we helpen je graag met overstappen.

Oldtimer motor verzekeren – Basisdekking

Deze verzekering is speciaal ontworpen voor klassieke en vintage modellen. Je kunt kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid en WA + Casco. WA dekking is de basisdekking van de van de meeste vervoersverzekeringen: De WA dekking is verplicht voor alle verkeersdeelnemers en zo weet je altijd dat schade veroorzaakt door een medeweggebruiker of jezelf is gedekt.

 WA + Volledig Casco. Een nieuwe motor wordt bij volledig Casco dekking tegen nieuwwaarde verzekerd. Bij een oldtimer motor wordt de motor tegen taxatiewaarde verzekerd. Dit is geheel een andere premieberekening.
We informeren je over het taxeren als je de oldtimer motor bij ons aanvraagt. Een klassieke motorfiets moet elke 3 jaar opnieuw getaxeerd worden.

Bij de basisdekking heb je mogelijkheid om de dekking aan te vullen met schadeverzekerden opzittenden en rechtsbijstand.

Kenmerken Oldtimer Motorverzekering:

✔️ Lage premies, al vanaf € 42,- per jaar inclusief assurantiebelasting
✔️ Geen eigen risico bij WA-dekking; €135 eigen risico bij WA + Casco
✔️ Vaste premie, ongeacht schadevrije jaren
✔️ Inclusief pechhulp: Bij een botsing of andere motorschade kun je rekenen op de vertrouwde hulp van de ANWB Alarmcentrale

Verzekeringskaart oldtimer motor

 

de MotorVerzekering Oldtimer motor verzekeren