Oldtimer motor verzekeren

Oldtimer motor verzekeren? Wij maken je het gemakkelijk.

Premie oldtimer motor

Heerlijk rondtoeren op een klassieke motor, geef een gevoel van vrijheid.

Deze oldtimer motor verzekering biedt hetzelfde gevoel van vrijheid. Je kunt deze verzekering regelen zonder dat het je veel tijd kost. Heb je een motor ouder dan 20 jaar oud en je gebruikt de motor in je vrije tijd? Vraag dan deze oldtimer motor verzekering aan. Je oldtimer motor verzekeren is zo klaar en het is een echt voordelige verzekering voor je motor.

Heb je al de oldtimer motor al verzekerd bij een andere verzekeraar? geen probleem, we helpen je graag met overstappen.

Even een paar voordelen

  • 10% korting als je minder dan 5.000 km per jaar rijdt
  • Uitbetaling volledige taxatie waarde motor
  • 24/7 recht op hulpverlening door de ANWB

Basisdekking

Je kunt kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid (WA dekking) WA dekking is de basisdekking van de oldtimerverzekering: schade veroorzaakt door jouw motor aan anderen is gedekt.

Óf WA + Volledig Casco. De motor wordt dat tegen taxatiewaarde verzekerd. Je regelt dan een een taxatie. Het taxatierapport moet opgesteld worden door een erkende taxateur. Bij totaal verlies van de motor of diefstal van de motor wordt de waarde die beschreven staat in het rapport, uitgekeerd. Deze taxatie moet om de 3 jaar uitgevoerd worden. Je krijgt altijd even een seintje van de verzekeraar als het weer tijd is om het te laten uitvoeren.

De premie is erg voordelig.  WA dekking is € 31,30 exclusief assurantiebelasting. Bij WA dekking heb je geen eigen risico. Heb je de dekking WA + Casco gekozen en heb je schade aan je eigen motor dan is het eigen risico € 135,- per schadegeval.

Daarnaast zijn er nog aanvullende dekkingen die je kunt kiezen zoals schadeverzekerden opzittende en rechtsbijstand.

Verzekeringskaart oldtimer motor

 

de MotorVerzekering Oldtimer motor verzekeren