Oldtimer motor verzekeren

Oldtimer motor verzekeren? Wij maken je het gemakkelijk.

Premie oldtimer motor

Heerlijk rondtoeren op een klassieke motor, geef een gevoel van vrijheid.

Deze oldtimer motor verzekering biedt hetzelfde gevoel van vrijheid. Je regelt deze verzekering zonder dat het je veel tijd kost. Heb je een motor ouder dan 20 jaar oud en je gebruikt de motor in je vrije tijd? Vraag dan deze oldtimer motor verzekering aan. Je oldtimer motor verzekeren is zo klaar en het is een prima voordelige verzekering voor je oldtimer motor.

Heb je al de oldtimer motor al verzekerd bij een andere verzekeraar? geen probleem, we helpen je graag met overstappen.

Een paar voordelen:

  • 10% korting als je minder dan 5.000 km per jaar rijdt
  • Uitbetaling volledige waarde van de motor
  • 24/7 recht op hulpverlening door de ANWB

Basisdekking

Je kunt kiezen uit Wettelijke Aansprakelijkheid (WA dekking) WA dekking is de basisdekking van de oldtimerverzekering: schade veroorzaakt door jouw motor aan anderen is gedekt.

Óf WA + Volledig Casco. De motor wordt tegen de taxatiewaarde verzekerd. Je regelt zelf een taxatie. Het taxatierapport dient opgesteld worden door een erkende taxateur. Bij totaal verlies van de motor of diefstal van de motor wordt de waarde die beschreven staat in het rapport, uitgekeerd. Voor de juiste verzekerde waarde moet de taxatie van de motor elke drie jaar uitgevoerd worden. Je krijgt van te voren een bericht als het weer tijd is voor de nieuwe taxatie.

De premie is erg voordelig. WA dekking kost € 31,30 exclusief assurantiebelasting. Bij WA dekking heb je geen eigen risico. Heb je de dekking WA + Casco gekozen en heb je schade aan je eigen motor dan is het eigen risico € 135,-.

Naast de standaard dekking kun je aanvullend kiezen voor schadeverzekerden opzittende en rechtsbijstand.

Verzekeringskaart oldtimer motor

de MotorVerzekering Oldtimer motor verzekeren