Over ons

Ontmoet het Team Motorverzekering

Bij ons kantoor, strategisch gelegen in het hart van Heerenveen, vind je het gepassioneerde team van MotorVerzekering. Als een trotse tak van Veenstra & de Jong Assurantiën, streven wij naar het adviseren van motorliefhebbers in heel Nederland. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: iedereen verdient de allerbeste motorverzekering.

Met meer dan twee decennia aan ervaring zijn wij geen nieuwkomers in de assurantiewereld. Gedurende deze tijd hebben we onze klanten ontzorgd en geholpen bij het vinden van de perfecte verzekeringen. Je zult ons vaak online tegenkomen, en het is voor ons altijd een genoegen om iemand te assisteren bij het vinden van de optimale verzekering. Maar wat ons echt enthousiast maakt, is de wereld van motorverzekeringen. Dit is een gebied waarin we bijzonder actief zijn en waarin we graag uitblinken. Wist je trouwens dat we ook complete pakketten aanbieden, inclusief een gratis verzekeringscheck?

Waarom je Motor bij ons Verzekeren?

Bij Veenstra & de Jong Assurantiën hebben we een unieke aanpak als het gaat om contact met klanten en dienstverlening. Wij houden van auto’s, motoren en bovenal van mensen. Onze passie vertaalt zich in het aanbieden van de beste verzekeringen. We beschikken over behoorlijk wat kennis en expertise, wat ons in staat stelt om je uitstekend van dienst te zijn.

Welkom bij de MotorVerzekering

We hebben het voorrecht gehad om al vele tevreden klanten te begroeten die ervoor hebben gekozen hun motor bij ons te verzekeren. Naast de hoogwaardige service die je van ons mag verwachten, bieden we je ook motorverzekeringen met een premie die vriendelijk is voor je portemonnee. Wij geloven in duidelijkheid, en bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je meteen te helpen. Hieronder stellen we graag onze medewerkers aan je voor, die er alles aan zullen doen om je de beste motorverzekering te bieden. Wij zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:30. En als je slechts een kleine wijziging wilt doorgeven, kan dat ook eenvoudig online. Jouw passie voor motorrijden gaat samen met onze expertise in verzekeren.

Het Team Motorverzekering staat voor je klaar:

  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Thymo de Vries
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Privacystatement + cookies Veenstra & de Jong Assurantiën