Over ons

Het Team Motorverzekering

Ons kantoor staat in het centrum van Heerenveen. de MotorVerzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën. Wij adviseren motorliefhebbers in heel Nederland. Onze missie is dat iedereen de motorverzekering krijgt die het beste past bij de motor en motorrijder.

Ons assurantiekantoor bestaat bijna 20 jaar. Wij ontzorgen en helpen onze klanten met die verzekeringen die zij nodig hebben. Online kom je ons regelmatig tegen. Het is altijd weer een plezier om iemand te helpen met de beste verzekering. De motorverzekering is één van de leukste verzekeringen waar wij erg actief in zijn.

Waarom je motor bij ons verzekeren?

Wij van Veenstra & de Jong Assurantiën pakken contact met klanten en dienstverlening vaak net iets anders op dan andere verzekeringskantoren. We houden van auto’s, motoren en van mensen en willen hiervoor ook de beste verzekeringen aanbieden. We weten waar we het over hebben en kunnen je daardoor goed helpen.

Welkom bij de MotorVerzekering

We hebben al veel klanten mogen begroeten die hun motor bij ons hebben laten verzekeren. Naast de goede service die je mag verwachten bieden we je een motorverzekering aan met een betaalbare premie. Dit vinden wij een normale zaak. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. We kunnen je meteen helpen, hieronder zie je onze medewerkers die je graag helpen de beste motorverzekering. We zijn telefonisch bereikbaar door de week tussen 9:00 en 17:30 en op zaterdag van 9:00 en 16:00.

Het Team Motorverzekering staat voor je klaar:

  • Mangal Haringsma
  • Hendrik Boorsma
  • Sarissa Molenkamp
  • Remco de Jong
  • Daphne Otter
  • Ann de Haan

Privacystatement Veenstra & de Jong Assurantiën