Piaggio verzekeren

Piaggio MP3 verzekeren, voordelig je motorverzekering regelen

De Piaggio MP3 is enorm populair in Nederland. De Piaggio is een favoriet vervoermiddel omdat je in de meeste gevallen geen motorrijbewijs nodig hebt. Een autorijbewijs is veelal voldoende. De Piaggio zie je vaak in de grote steden rijden. de Piaggio MP3 is veel stabieler dan een motor en is net zo wendbaar als een scooter. Daarnaast heeft het voertuig een aantal voordelen ten opzichte van een auto: Zoals gemakkelijk parkeren, het zuinige verbruik, de grote bagageruimte en de voordelige motorrijtuigenbelasting.

Piaggio MP3 verzekeren

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren motoren zoals de Piaggio MP3. Wij bieden een voordelige Piaggio motorverzekering aan. Je kunt de premie voor je motor online berekenen op deze website of je vraag een offerte aan. Deze motorverzekering is geschikt voor 3-wielige motoren, zoals de Piaggio, de Gilera Fuoco, de Peugeot Metropolis en de Yamaha Tricity.

Dekking Piaggio verzekering

Je hebt keuze uit dekking WA, WA + beperkt Casco of WA + volledig Casco. Je kunt deze dekking nog verder uitbreiden met een aanvullende dekking. Aanvullende dekkingen zijn:

  • Het meeverzekeren van vervangend vervoer,
  • Extra verzekeren van accessoires,
  • opzittenden verzekering en rechtsbijstand.

Je helm en kleding zijn standaard meeverzekerd voor maximaal € 1.000,- bij Beperkt en Volledig Casco dekking. Let op, voor diefstal dekking eist de verzekeraar een goedgekeurd motorslot.

Heb je vragen of hulp nodig bij de premieberekening van de motorverzekering? We helpen graag, bel ons of stuur ons een mailtje.

Bereken Premie motor

Gratis Hulpverlening:

  • Als je motor uitvalt buiten jouw woonplaats
  • Bij uitval van de bestuurder door ziekte of een ongeval
  • De ANWB alarmcentrale zorgt voor vervoer van de motor naar een adres in Nederland.

Voorwaarden Unigarant motor
Overzicht dekking motor

de MotorVerzekering Piaggio verzekeren