Piaggio verzekeren

Piaggio MP3 verzekeren, voordelig je motorverzekering regelen.

De Piaggio MP3 is enorm populair in Nederland. De Piaggio is een favoriet vervoermiddel omdat je in de meeste gevallen geen motorrijbewijs nodig hebt. Een autorijbewijs is veelal voldoende. De Piaggio wordt veel in de stad gebruikt. de Piaggio MP3 is veel stabieler dan een motor en is net zo wendbaar als een scooter. Daarnaast heeft het voertuig nogal wat voordelen, zoals gemakkelijk parkeren, het zuinige verbruik, de grote bagageruimte en voordelige wegenbelasting.

Piaggio MP3 verzekeren

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van de Piaggio MP3. Wij bieden een voordelige Piaggio motorverzekering aan. Je kunt de premie voor je motor online berekenen op deze website of je vraag een offerte aan. Deze motorverzekering is geschikt voor 3-wielige motoren, zoals de Piaggio, de Gilera Fuoco, de Peugeot Metropolis en de Yamaha Tricity.

Dekking Piaggio verzekering

Je hebt keuze uit dekking WA, WA + beperkt Casco of WA + volledig Casco. Je kunt deze dekking nog verder uitbreiden met een aanvullende dekking. Een aanvullende dekking is: het meeverzekeren van vervangend vervoer, het extra verzekeren van accessoires, opzittenden verzekering en rechtsbijstand. Je helm en kleding zijn standaard meeverzekerd voor maximaal € 1.000,- bij Beperkt en Volledig Casco dekking.

Heb je vragen of hulp nodig bij de premieberekening van de motorverzekering? We helpen graag, bel ons of stuur even een mailtje.

Bereken Premie motor

Gratis Hulpverlening

  • bij uitval van je motor buiten jouw woonplaats
  • bij uitval van de bestuurder door ziekte of een ongeval
  • De ANWB alarmcentrale zorgt voor vervoer van de motor naar een adres in Nederland

voorwaarden unigarant motor
overzicht dekking motor

de MotorVerzekering Piaggio verzekeren