Piaggio verzekeren

Piaggio MP3 verzekeren, voordelig je motorverzekering regelen.

De Piaggio MP3 is een enorme rage in Nederland aan het worden. De Piaggio is onder andere populair omdat deze in de meeste gevallen met alleen een autorijbewijs bestuurd mag worden. Wij merken dat onze klanten veelal in de stad wonen. de Piaggio MP3 is veel stabieler dan een motor en is net zo wendbaar als een scooter. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het gemakkelijke parkeren, het zuinige verbruik, de grote bagageruimte en voordelige wegenbelasting.

Piaggio MP3 verzekeren

Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van de Piaggio MP3. Wij bieden een voordelige Piaggio motorverzekering aan. Je kunt de premie voor je motor online berekenen of je vraag een offerte aan. Deze motorverzekering is geschikt voor 3-wielige motoren, zoals de Piaggio, de Gilera Fuoco, de Peugeot Metropolis en de Yamaha Tricity.

Dekking Piaggio verzekering

Je kunt kiezen voor de dekking WA, WA + beperkt Casco of WA + volledig Casco. Daarnaast zijn veel aanvullende dekkingen mogelijk, zoals het meeverzekeren van vervangend vervoer. Je helm en kleding zijn voor maximaal € 1.000,- meeverzekerd bij Beperkt en Volledig Casco dekking.

Heb je vragen of hulp nodig bij de premieberekening van de motorverzekering dan kun je ons bellen of mailen.

Bereken Premie motor

Gratis Hulpverlening

  • bij uitval van je motor buiten jouw woonplaats
  • bij uitval van de bestuurder door ziekte of een ongeval
  • De ANWB alarmcentrale zorgt voor vervoer van de motor naar een adres in Nederland

voorwaarden unigarant motor
overzicht dekking motor