Premie Motor Verzekering

Bereken motor premie

Onze klanten vinden de premie van een motor verzekering erg belangrijk. Je wilt immers niet teveel betalen! Wij hebben daarom een goede motor verzekering geselecteerd tegen een aantrekkelijke premie. Wij vinden het namelijk wel erg belangrijk dat de kwaliteit hoog is van de dienst die wij aanbieden.

Je kunt heel gemakkelijk met een paar muisklikken de premie voor de motor verzekering berekenen. Zoek daarna de dekking die je wilt hebben en de eventuele uitbreidingen. Je betaalt alleen voor de dekkingen die jij kiest. Je kunt via de premieberekening ook direct de polis afsluiten. Natuurlijk staan wij voor je klaar, heb je vragen of lukt het niet met de online premieberekening, bel dan even met ons kantoor. Wij helpen graag!

Wil je de motor telefonisch bij ons aanmelden dan kan dat ook! Dit is bijvoorbeeld handig als je net de motor hebt gekocht en naar huis wilt rijden. Wij kunnen je telefonisch dekking toezeggen. Je krijgt vervolgens een mail met informatie. Als je thuis bent kun je de motorverzekering definitief maken.