Premie Motor Verzekering

Bereken motor premie

Als je online een motorverzekering afsluit dan wil je een goedkope motorverzekering. Als je het zelf regelt zijn de kosten laag. Ook als je ons belt voor advies hoef je hiervoor niets extra’s te betalen. Wij hebben een goede motorverzekering geselecteerd met een aantrekkelijke premie. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening hoog is.

Je kunt gemakkelijk met een paar muisklikken de premie voor de motor verzekering berekenen. Kies daarna de dekking die je wilt en de eventuele uitbreidingen. Je betaalt alleen voor de dekkingen die jij nodig vindt. Je kunt via de premieberekening ook direct de polis afsluiten. Natuurlijk staan wij voor je klaar, heb je vragen of lukt het niet met de online premieberekening, bel dan even met ons kantoor. Wij helpen graag!

Online of per telefoon

Wil je de premie motor verzekering snel weten dan kun je ons ook bellen. Je kunt de motor telefonisch aanmelden. Dit is vooral handig als je net de motor hebt gekocht en naar huis wilt rijden. We vragen je een paar dingen, zoals het kenteken van de motor en de meldcode. Telefonisch kunnen we je motor vervolgens in voorlopige dekking nemen. Je krijgt vervolgens een mail met informatie. Als je thuis bent kun je de motorverzekering definitief maken.

Een extra service die wij bieden is dat we ook op zaterdag voor je klaar zitten. Stel dat als je op zaterdag een motor koopt, je meteen de verzekering kan regelen én kan rijden. Bij ons kun je namelijk ook op zaterdag de motor verzekeren. Ons kantoor is op zaterdag telefonisch bereikbaar tot 16:00 middags, door de week zijn we tot 17:30 telefonisch bereikbaar.

de MotorVerzekering Premie Motor Verzekering