Premie Motor Verzekering

Bereken motor premie

Als je online een motorverzekering afsluit dan wil je een goedkope motorverzekering. Als je het zelf regelt zijn de kosten laag. Ook als je ons belt voor advies hoef je hiervoor niets extra’s te betalen. Wij hebben een goede motor verzekering geselecteerd met een aantrekkelijke premie. Wij vinden het namelijk het belangrijk dat de kwaliteit hoog is van de dienst die wij aanbieden.

Je kunt heel gemakkelijk met een paar muisklikken de premie voor de motor verzekering berekenen. Kies daarna de dekking die je wilt en de eventuele uitbreidingen. Je betaalt alleen voor de dekkingen die jij kiest. Je kunt via de premieberekening ook direct de polis afsluiten. Natuurlijk staan wij voor je klaar, heb je vragen of lukt het niet met de online premieberekening, bel dan even met ons kantoor. Wij helpen graag!

Wil je de motor telefonisch bij ons aanmelden dan kan dat ook! Dit is bijvoorbeeld handig als je net de motor hebt gekocht en naar huis wilt rijden. Wij kunnen je telefonisch dekking toezeggen. Je krijgt vervolgens een mail met informatie. Als je thuis bent kun je de motorverzekering definitief maken. Dit is ook zeker handig als je op zaterdag een motor koopt. Bij ons kun je namelijk ook op zaterdag de motor verzekeren. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tot 16:00 middags.