Premie MotorVerzekering

Weet je de catalogusprijs niet, en is het bouwjaar van je motor na 2010? Dan kun je deze waarde opzoeken op de website van de RDW. Is het bouwjaar van vóór 2010 dan graag de nieuwwaarde schatten.

Winterstopkorting

Dan nog even dit: Rijd je alleen motor in de “mooi weer” maanden? Kies dan voor de winterstopkorting, scheelt toch weer 10% korting op de premie. Denk er om dat je tijdens de winterstop periode niet de weg op mag.

Een must voor alle motorrijders

Wij raden motorrijders aan om schadeverzekerden opzittenden mee te verzekeren. Deze dekking is verstandig omdat het de bestuurder en eventuele passagiers van de motor beschermt tegen financiële schade en letsel als gevolg van een ongeval, ongeacht wie er schuldig is. Dit kan medische kosten, inkomensverlies en zelfs invaliditeit omvatten. Aangezien motorongevallen vaak ernstige verwondingen veroorzaken, kan een opzittenden verzekering helpen financiële ellende te verminderen.

Welke dekking is het beste?

Je kunt zelf je eigen motorverzekering samenstellen met de dekking die jij wilt. De WA dekking is verplicht, die sluit je dus sowieso af. Maar kies je daarnaast voor een beperkt of volledig casco dekking? De keuze van de aanvullende dekking baseer je onder andere op het bouwjaar van je motor en de dagwaarde, daarnaast wil je weten wat dit kost aan extra premie. Bij de beperkt en volledig cascodekking zijn je helm en motorkleding gratis meeverzekerd tot € 1.000,- Je kunt in de premieberekening kijken wat het je extra aan premie kost en dan overwegen om de extra dekking af te sluiten.

Heb je (ook?) een motor ouder dan 20 jaar? Kijk dan zeker eens bij onze voordelige oldtimer motorverzekering.

In dit motor tarief vallen ook scooters, trikes en quads. Wij helpen je graag met de beste motorverzekering zodat jij je kunt focussen op zaken die jij belangrijk vindt.

Vragen over de motorverzekering berekening? Bel, of mail ons of kijk op onze meest gestelde vragen. We zitten 6 dagen per week voor je klaar. Het motorteam van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt je graag met de beste motorverzekering tegen de laagste prijs.

… lees minder.
Lees meer…
de MotorVerzekering Premie MotorVerzekering