Quad verzekering

Zoek je een Quad verzekering? 

de Quad Verzekering van Unigarant is een uitgebreide motorverzekering met veel voordelen. Deze verzekering is geschikt voor Quads met een motor kenteken. Heb je een Quad met landbouwkenteken, klik dan op de link hieronder.

Quad op landbouwkenteken

Kenmerken quad verzekering

  • Goed geregeld, gemakkelijk online je quad verzekeren 
  • Standaard één jaar aanschaf- of nieuwwaarde dekking bij Volledig Casco
  • Helm en motorkleding standaard meeverzekerd tot € 1.000,- bij Beperkt en Volledig Casco
  • Accessoires standaard meeverzekerd tot € 500,- bij Beperkt en Volledig Casco
  • No-claimkorting tot maar liefst 80% bij schadevrije jaren
  • 24/7 hulp van de ANWB

Verzekeringskaart motorverzekering

Bereken premie quad

Wat is een quad?

Een quad is een vierwielige motor. Het hangt af van de maximumsnelheid, massa en het maximum vermogen, of een quad een bromfiets, motor of auto is. Is de cilinder inhoud bijv. van de quad minder dan 50 cc, dan wordt het voertuig aangemerkt als brommer. Een quad kan zelfs onder landbouwvoertuig vallen. Heeft je quad geen kenteken dan kunnen we helaas geen verzekering aanbieden.

Deze quadverzekering is bedoeld voor gemiddeld gebruik van een quad. We hebben geen mogelijkheden voor quads zonder kenteken. De kosten van de het verzekeren van de quad hangt af van onder andere de volgende factoren.

  • Welke dekking kies je?, WA of WA + beperkt Casco of Volledig Casco
  • Hoe zwaar is de quad? (Vermogen en gewicht)
  • Hoeveel schadevrije jaren heb je al opgebouwd met een quad, trike of een motor?

Hieronder zie de stappen voor het online aanvragen van de quad verzekering:

1. Wat is het type quad?

Is je quad een bromfiets, ga dan naar de bromfietsverzekering. Heb je een quad zwaarder dan 50 cc dan kun de quad hier aanmelden. Heb je een quad op landbouwkenteken, vraag dan een offerte aan.

2. Welke gegevens zijn nodig?

Voer het kenteken van de quad in, het aantal schadevrije jaren, de geboortedatum van de jongste bestuurder en de postcode. Je vergelijkt binnen een paar minuten de goedkoopste quad verzekering. Nadat je de premie hebt berekend, kun je de verzekering direct online aanvragen en in de meeste gevallen is er meteen dekking. De polis van de quadverzekering krijg je per mail of via de post thuisgestuurd.

3. Bevestiging via mail

Nadat je de aanvraag hebt ingevuld, krijg je zo snel mogelijk bericht over verzekeringsdekking. Wil je meteen weten of je aanvraag goed is binnengekomen dan kun je ons ook meteen bellen. Heb je liever dat wij je helpen of heb je nog vragen? Je kunt ons altijd bellen, we helpen je graag!

de MotorVerzekering Quad verzekering