Scooterverzekering

Heb jij een motorscooter?

Een goedkope motor scooterverzekering kun je snel regelen. Op deze site kun je 24 uur per dag je verzekering voor je (motor) Scooter afsluiten. Bereken je premie, vul je gegevens in en de rest wordt door ons geregeld.

Premie motor scooter

Heb je een bromfiets scooter, check dan hier je premie:

Premie bromfiets scooter

Met de online tool op de MotorVerzekering is de goedkoopste scooterverzekering snel gevonden. Vul eerst enkele gegevens in, zoals kenteken, geboortedatum en aantal schadevrije jaren. Kies daarna de gewenste dekking: WA, beperkt casco of volledig Casco. Geen kenteken bij de hand? Ook dan kun je je goedkoopste premie berekenen. Selecteer dan het merk en type motor of bromfiets.

Waar betaal ik voor?

De hoogte van de premie hangt onder meer af van specificaties van de berijder én de motor, zoals het type, aantal cc en het gewicht van de motor, jouw leeftijd, woonplaats en aantal schadevrije jaren. Heb je bijvoorbeeld een autoverzekering lopen dan kun je extra no-claim op je motor krijgen. Heb je een autoverzekering bij Unigarant ondergebracht, dan kan je no-claim oplopen tot 80% korting op je scooterverzekering.

Als je je scooter aanmeldt, krijg je meteen een bevestiging in je mailbox. Je hebt altijd het recht om kosteloos de goedkope motorverzekering te annuleren binnen 14 dagen als je niet tevreden bent.

Heb je advies nodig? Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Overzicht Scooterverzekering

de MotorVerzekering Scooterverzekering