Trike verzekeren

Je Trike verzekeren is zo geregeld.

Premie Trike

  • Vaak direct 75% no-claim korting
  • Online afsluiten, meteen verzekerd.
  • 14 dagen bedenktijd

Dekkingen Trike verzekeren

WA : De WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekking is de minst uitgebreide verzekering. Deze dekt de schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder van de Trike.

WA + beperkt Casco : De WA + beperkt Casco Trikeverzekering dekt, naast de wettelijk verplichte WA dekking, schade aan jouw Trike veroorzaakt door brand, diefstal en storm.

WA + volledig Casco (All Risk): Is de meest uitgebreide verzekering voor een Trike. Deze dekt, naast de WA + beperkt Casco dekking, schade aan je trike door botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken.

Aanvullende dekkingen : Bij het aanvragen van een Trike verzekering kun je kiezen voor optionele dekkingen, zoals schadeverzekerden opzittenden, rechtsbijstand en het meeverzekeren van helm en motorkleding.

Wat is een Trike?

Een Trike is een driewielig voertuig.  Een Trike is aan de voorkant een motorfiets en het achterste deel is eigenlijk een deel van een auto (met de motor achter). In sommige gevallen bestaat een Trike alleen uit onderdelen van een motorfiets.
Voor Trikes welke zijn goedgekeurd als driewielig motorrijtuig is een kenteken verplicht. Een Trike mag bestuurd worden wanneer de bestuurder in het bezit is van het autorijbewijs (B). De bestuurder moet ouder zijn dan 24 jaar. Wanneer de Trike is voorzien van goedgekeurde veiligheidsgordels, is het dragen van een helm niet verplicht.

Heb je vragen over het verzekeren van je Trike, je kunt ons altijd bellen en mailen voor advies.
voorwaarden Trikeverzekering