Triumph verzekeren

Triumph Motorfiets: De onoverwinnelijke erfenis

Triumph, het iconische motormerk dat in oorsprong diep geworteld is in de Britse motorhistorie, heeft door de jaren heen verschillende bedrijfsnamen gedragen, waaronder S. Bettmann & Co, Triumph Engineering Co. Ltd, en Racing Spares. In deze blog duiken we dieper in de geschiedenis van Triumph motoren en delen we waarom het verzekeren van je Triumph bij ons een verstandige keuze is. Ben je al overtuigd en wil je je Triumph verzekeren? Bereken dan snel de premie op onze website:

Premie Triumph motor

Het Verzekeren van Jouw Triumph

Als je de trotse eigenaar bent van een Triumph-motor, begrijpen wij als geen ander dat je jouw kostbare bezit goed wilt verzekeren. Ons gespecialiseerde team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte verzekering voor jouw motor. Je kunt eenvoudig de premie voor je Triumph online berekenen via onze website, of je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze verzekeringspakketten zijn geschikt voor zowel de eigenaren van oldtimermotoren als die van nieuwere modellen.

Dekkingen Triumph verzekering

Bij het verzekeren van je Triumph-motor kun je kiezen uit verschillende dekkingsopties, waaronder WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco. Daarnaast bieden we aanvullende dekkingen aan, zoals vervangend vervoer. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over je helm en motorkleding, want deze zijn bij Beperkt en Volledig Casco dekkingen tot maximaal € 1.000 meeverzekerd.

Heb je vragen of hulp nodig bij de premieberekening van de motorverzekering? We helpen graag! Twijfel niet, maar bel of mail ons. Wij staan klaar om je te helpen.

De geschiedenis van Triumph

De oprichter van Triumph is Siegfried Bettmann. Hij emigreerde in 1885 naar het Verenigd Koninkrijk waarna hij in 1886 begon met de verkoop van fietsen onder de naam ‘Triumph’. In 1896 is de eerste fietsfabriek voor het bedrijf geopend in de geboorteplaats van Bettmann, Neurenberg. In de fietsfabriek werden niet alleen fietsen geproduceerd, maar ook schrijfmachines en sinds 1898 ook motorfietsen.

De geboorte van Triumph Motoren

De vroegste Triumph motorfietsen waren niet volledig origineel en werden vervaardigd volgens ontwerpen van andere fabrikanten. In feite waren dit verstevigde fietsframes waar later een motor in werd ingebouwd. Pas vanaf 1905 begon het bedrijf zelf motorfietsen te ontwerpen en produceren. In 1907 werd een aanzienlijk grotere fabriek geopend om aan de groeiende vraag te voldoen.

Gloria

Tijdens de opening van de grotere fabriek bleef de oude fabriek nog steeds motorfietsen produceren, zij het onder een andere naam: Gloria. Gloria stond destijds bekend om zijn meer betaalbare motorfietsen en had zijn eigen directie, maar was nog steeds in handen van Triumph.

Triumph op het witte doek

Triumph-motoren zijn niet alleen op de weg maar ook op het witte doek legendarisch. Ze schitterden in tal van films, waaronder de populaire film “Mission Impossible 2” uit 2000 en het romantische drama “An Officer and a Gentleman” uit 1982.

Dus, of je nu geïnspireerd bent door de rijke geschiedenis van Triumph of gewoon een gepassioneerde eigenaar bent, overweeg om je Triumph motor bij ons te verzekeren. Samen zorgen we ervoor dat je Triumph altijd onoverwinnelijk blijft, op de weg en daarbuiten. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de perfecte dekking voor jouw Triumph.

Anderen lazen ook: Ducati Motor en Retro Motoren

1 reactie

  1. Motorrijder op zegt:

    Dat Triumph écht Brits is mag wel achterwege gelaten worden. De fietsjes worden inmiddels niet meer in Engeland gemaakt, maar in India

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de MotorVerzekering Triumph verzekeren