Voorwaarden motorverzekering

Voorwaarden MotorVerzekering

Je hoort vaak dat polisvoorwaarden lastig door te komen zijn. Lange zinnen met verwijzingen en uitzonderingen. Meestal zijn polisvoorwaarden pas van belang als er schade is. Is hetgeen wat je is overkomen wel gedekt? Wordt alles wel uitbetaald? Dat is het wel belangrijk dat de voorwaarden begrijpelijk zijn. Je hebt echt geen zin om met allemaal vragen te zitten of in een discussie terecht te komen wat er wel en niet gedekt is. De voorwaarden van een verzekering moeten altijd helder en begrijpelijk zijn.

Voorwaarden zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. Je sluit een overeenkomst af, in dit geval een verzekering, je wilt weten waar je premie voor betaalt. De verzekeraars waar wij zaken mee doen hebben duidelijke voorwaarden. Deze verzekeringsmaatschappijen zijn Unigarant, Klaverblad en ASR. De voorwaarden motorverzekering zijn goed en duidelijk verwoord. Goede voorwaarden én een betaalbare premie zijn van belang.

Een alternatief voor de voorwaarden is de verzekeringskaart, hier kun je snel de kernpunten van de verzekering van aflezen. Ook kun je de brochure doorlezen, die staan hieronder. De verschillende dekkingen staan op een rij. Staan er woorden of termen die onduidelijk zijn, vraag het ons even of kijk even op de pagina kennisbank of bij meest gestelde vragen. Wij helpen graag.

Hieronder zie je de voorwaarden en de brochures van de motorverzekering van de verschillende aanbieders. Deze kun je downloaden, uitprinten of even doorlezen.

Voorwaarden motorverzekering

Brochures:

Unigarant
Klaverblad
ASR
Schadeformulier motor

Heb je vragen over voorwaarden of is iets niet duidelijk? We horen het graag! Je moet nooit met vragen blijven zitten.

de MotorVerzekering Voorwaarden motorverzekering