Voorwaarden motorverzekering

Voorwaarden MotorVerzekering

Veel mensen vinden polisvoorwaarden lastig te lezen en vaak komt het onderwerp voorwaarden pas aan de orde als er schade is. Mensen noemen de voorwaarden vaak “de kleine lettertjes” Het is het belangrijk dat voorwaarden van een verzekering in begrijpelijke taal wordt opgeschreven. Je hebt er niets aan als er discussie mogelijk is over wat er wel en niet gedekt is. Dit moet helder en begrijpelijk zijn.

Je weet dan goed waar je van te voren aan toe bent. Verzekeringsmaatschappijen zoals Unigarant, Klaverblad en ASR hebben de voorwaarden van de motorverzekering goed geformuleerd in begrijpelijke taal. Naast goede voorwaarden is een goede premie ook uitermate belangrijk.

Voordat u een motorverzekering afsluit, lees dan altijd even goed de voorwaarden door. Staan er zaken in die u niet begrijpt, vraag het ons of kijk even op de kennisbank of bij meest gestelde vragen. Wij helpen graag.

Hieronder kunt u de voorwaarden van de motorverzekering downloaden, alsmede andere belangrijke documenten.

brochure Unigarant
brochure Klaverblad
brochure ASR
schadeformulier motor

Heeft u vragen over voorwaarden of mist u iets op deze website, we horen het graag! Wij willen graag onze klanten goed informeren met actuele informatie.

de MotorVerzekering Voorwaarden motorverzekering