Voorwaarden motorverzekering

Voorwaarden MotorVerzekering

Polisvoorwaarden zijn soms lastig te begrijpen. Moeilijke tekst met verwijzingen en uitzonderingen. Meestal zijn polisvoorwaarden pas interessant als er wat mis is. Is je schade wel gedekt? Wordt alles wel uitbetaald? Het is dan belangrijk dat de voorwaarden begrijpelijk zijn. Je wilt niet met vragen blijven zitten of in een discussie terecht te komen wat er wel en niet gedekt is. De verzekeringsvoorwaarden moeten daarom altijd helder en begrijpelijk zijn.

Voorwaarden zijn belangrijk. Je sluit een overeenkomst af, in dit geval een verzekering, je wilt weten waar je voor verzekerd bent. De verzekeraars waar wij zaken mee doen hebben duidelijke voorwaarden. Deze verzekeringsmaatschappijen zijn Unigarant, Klaverblad en ASR. De tekst in de voorwaarden motorverzekering zijn overzichtelijk en duidelijk. Goede voorwaarden én een betaalbare premie zijn en een goede service is wat ons betreft hetgeen waar het om draait.

Alle voorwaarden doorlezen neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Als je snel wilt weten wat een verzekering inhoudt is de verzekeringskaart een handig hulpmiddel. Op de verzekeringskaart  zie je overzichtelijk de belangrijkste punten  van deze verzekering. Of download hieronder de brochure. Ook op deze website kennisbank motorverzekering en natuurlijk de meest gestelde vragen.

Hieronder de voorwaarden en de brochures van de motorverzekering van de verschillende aanbieders. Deze kun je downloaden, uitprinten of even doorlezen.

Voorwaarden motorverzekering

Brochures:

Unigarant
Klaverblad
ASR
Schadeformulier motor

Heb je vragen over voorwaarden motorverzekering of iets anders? We horen het graag.

de MotorVerzekering Voorwaarden motorverzekering