Voorwaarden motorverzekering

Voorwaarden MotorVerzekering

Veel mensen vinden polisvoorwaarden lastig. Vaak komen voorwaarden pas aan de orde als er schade is. De voorwaarden worden vaak “de kleine lettertjes” genoemd. Het is het belangrijk dat voorwaarden van een verzekering in begrijpelijke taal wordt opgeschreven. Je hebt er niets aan als er discussie mogelijk is over wat er wel en niet gedekt is. Dit moet helder en begrijpelijk zijn.

Je weet dan tenminste waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Verzekeringsmaatschappijen zoals Unigarant, Klaverblad en ASR hebben de voorwaarden van de motorverzekering goed en duidelijk op papier gezet. Naast goede voorwaarden zijn er meer zaken van belang zoals een lage premie.

Heb je geen zin om de volledige voorwaarden door te lezen, lees dan de brochure even door, zie hieronder. Daar staat de meeste dekkingen op een rij. Staan er woorden of termen die onduidelijk zijn, vraag het ons even of kijk even op de pagina kennisbank of bij meest gestelde vragen. Wij helpen graag.

Hieronder zie je de voorwaarden en de brochures van de motorverzekering van de verschillende aanbieders. Deze kun je downloaden, uitprinten of even doorlezen.

Voorwaarden motorverzekering

Brochures:

Unigarant
Klaverblad
ASR
Schadeformulier motor

Heb je vragen over voorwaarden of is iets niet duidelijk? We horen het graag! Wij willen graag dat onze klanten goed geïnformeerd zijn met de juiste informatie.

de MotorVerzekering Voorwaarden motorverzekering