Yahama motorverzekering

Yamaha Motoren

Iedereen is bekend met het merk Yamaha. Het is dan ook een erg populair merk. Yamaha Motor Company is een Japanse producent van niet alleen motorfietsen, maar ook quads, bromfietsen en scheepsmotoren. Je komt Yamaha dus vaak tegen. Het is het meest betrouwbaarste motormerk, volgens een onderzoek van een Amerikaanse consumentenbond (Consumer Reports). Zoek je een Yahama motorverzekering, scrol dan naar beneden, aan het eind van deze pagina kun je de premie berekenen van de Yamaha motorverzekering.

Geschiedenis van Yamaha yamaha orgel

Orgelbouwer Taraguchi Yamaha is in 1954 begonnen met motorfietsen te produceren in zijn bedrijf Nippon Gakki, dat al vanaf 1897 muziekinstrumenten maakte. De eerste Yamaha motorfiets waren 48cc en 125cc-tweetakten. Later is er in Lwata een nieuwe fabriek gebouwd. In rap tempo werden de eerste motoren doorontwikkeld en Yamaha werd snel een groot succes in de motorwereld.

Modellen

Vanaf 1955 is Yamaha op de markt te vinden met zijn motoren. Er zijn in de loop van de tijd verschillende modellen motoren geproduceerd, elk model heeft een grappige bijnaam:

  • Yamaha TX 750                : De Slagroomklopper
  • de YZF 750                         : De Olifantenboot
  • TRX 850                               : Trix, Trixie
  • VP 300 Versity scooter: Playmobil

Tegenwoordig behoort Yamaha tot een van ’s werelds grootste motorfabrikanten, met een rijke geschiedenis en een uitgebreid aanbod aan motorproducten. Het merk heeft zijn stempel gedrukt op diverse sportgebieden en biedt een breed scala aan voertuigen, waaronder buitenboordmotoren, waterscooters, quads en offroad-motoren in diverse klassen en categorieën.

In de jaren ’70 en ’80 had Yamaha een sterke aanwezigheid in de markt voor bromfietsen en leverde populaire modellen. Gedurende die periode groeide Yamaha uit tot een bekend merk voor bromfietsliefhebbers. Echter, in de loop der jaren heeft Yamaha zijn productaanbod aangepast en geoptimaliseerd om zich beter te kunnen richten op de veranderende behoeften van de consumenten. Momenteel ligt de nadruk van Yamaha voornamelijk op de verkoop van motorscooters. Deze strategische verschuiving weerspiegelt de evolutie van de marktvraag en benadrukt de flexibiliteit van Yamaha als motorfabrikant om te blijven voldoen aan de wensen van de moderne consument.

Kortom, Yamaha blijft een prominente speler in de wereld van motorproductie, zij het met een verschuiving van bromfietsen naar scooters, terwijl het een breed scala aan andere voertuigen blijft aanbieden, waaronder sportieve en avontuurlijke modellen.

Yamaha motor verzekering

Yamaha is dus een toonaangevende fabrikant van motorfietsen. Voor je Yamaha-motor bieden we twee tariefopties:

Yahama oldtimer motor (voor bouwjaar 2000) :   Premie oldtimer motor

Yamaha Motorverzekering (bouwjaar na 2000) : Premie motorverzekering

  • Mogelijkheden tot winterstop
  • Tot maar liefst 80% no-claimkorting
  • Recht op ANWB hulpverlening
  • Bonusplan tweede voertuig

Een premie berekenen kan gemakkelijk via onze website. Wil je persoonlijk contact? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze motorverzekering. Het team van Veenstra & de Jong Assurantiën helpt graag!

Gerelateerd: BMW Motor Verzekering

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

de MotorVerzekering Yahama motorverzekering